Restricted Area - Μόνο για μέλη του Ομίλου Kakoliris Food & Pack Group

Κάντε κλίκ εδώ για να γίνετε μέλος και θα σας στείλουμε "όνομα χρήστη" και "κωδικό" για να μπορέσετε να δείτε όλα μας το προϊόντα σε φωτογραφίες, βίντεο, τους τιμοκαταλόγους μας και να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα, ιδέες, καταστήματα Shop In Shop.

Φαγητό σε Ταψί για Party





*Στις παρακάτω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.


ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΤΑΨΙ
 ΓΙΑ PARTY

     

Περιγραφή

Συσκευασία

 Τιμή (€) 

Συνολικό Κόστος (€) 

 Τρόπος Αναθέρμανσης 

Μοσχάρι Ψητό
με Σάλτσα Κόκκινου Κρασιού

4 kg
2 ταψιά
48 τεμάχια

13,450 /kg

53,8

 Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.

Χοιρινό με Σάλτσα Μανιταριών


4 kg
2 ταψιά

10,17 /kg

40,68

Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.  

Σουτζουκάκια Σμυρνέϊκα
με Πικάντικη Σάλτσα Τομάτας Μυρωδικά και Ελαιόλαδο

 

4 kg
2 ταψιά
64 τεμάχια

6,03 /kg

24,12

 Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.  

Κεφτεδάκια Αιγιοπελαγίτικα
με Σάλτσα Δυόσμου

4 kg
2 ταψιά
84 τεμάχια

6,09 /kg

24,36

 Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.

Κοτόπουλο Γλυκόξινο


4 kg
2 ταψιά

11,87 /kg

47,48

 Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.  

Πέρκα Σπετσιώτα
με Σάλτσα Τομάτα


2,8 kg
2 ταψιά
12 τεμάχια

11,550 /kg

32,34

 Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.

Μουσακάς Classic


5 kg
2 ταψιά

7,66 /kg

38,3

 Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.

Μελιτζάνες Παπουτσάκια


4 kg
2 ταψιά

8,55 /kg

34,2

  Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου.

Πατάτα Φούρνου Στρογγυλή με Ελαιόλαδο και Μουστάρδα


3,2 kg
2 ταψιά

4,02 /kg

12,86

Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 15-20' περίπου.

Πατάτα Φούρνου Στρογγυλή με Ελαιόλαδο, Μουστάρδα και Θυμάρι


3,6 kg
2 ταψιά

4,02 /kg

14,47

Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 15-20' περίπου. 

Πατάτα Φούρνου Κυδωνάτη με Ελαιόλαδο και Μουστάρδα



3,2 kg
2 ταψιά

4,02 /kg

12,86

Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 15-20' περίπου. 

Ριζότο Ανάμεικτο με Λαχανικά
(καρότο, πιπεριές πράσινες, αρακάς)



7,2 kg

(12σακ.Χ600gr)

3,15 /kg

22,68

 Βγάζετε το σακουλάκι με το φαγητό από την κατάψυξη και τοποθετείτε σε νερό που βράζει για 15' ή τοποθετείτε το σακουλάκι με το φαγητό από την κατάψυξη σε φούρνο με πρόγραμμα ατμού για 20' έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°.

Μεσογειακό Φουσίλλι


3,6 kg
2 ταψιά

5,65 /kg

20,34

 Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 20- 25' περίπου.

Κριθαράκι Γιουβέτσι
με Σάλτσα Τομάτας και Ελαιόλαδο


7,2 kg

(12σακ.Χ600gr)

3,15 /kg

22,68

  Βγάζετε το σακουλάκι με το φαγητό από την κατάψυξη και τοποθετείτε σε νερό που βράζει για 15' ή τοποθετείτε το σακουλάκι με το φαγητό από την κατάψυξη σε φούρνο με πρόγραμμα ατμού για 20' έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°.

Λαζάνια


5 kg
2 ταψιά

7,17 /kg

35,85

Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου. 

Παστίτσιο Classic

5 kg
2 ταψιά

5,3 /kg

26,5

Βγάζετε το σκεύος με το φαγητό από την κατάψυξη και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 - 210°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-45' περίπου. 

Αγκινάρες αλα Πολίτα
Μαγειρεμένες με Πατάτες Κρεμμυδάκια και Καρότα σε Σάλτσα απο Ελαιόλαδο, Λεμόνι και Άνηθο



3,6 kg
2 ταψιά

6,91 /kg

24,88

Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 20- 25' περίπου. 

Τοματοπιπεριές Γεμιστές με Ρύζι



4 kg
2 ταψιά
24 τεμάχια

10,36 /kg

41,44

 Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 30-35' περίπου.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ


Περιγραφή

Συσκευασία

Τιμή (€) 

Συνολικό Κόστος (€) 

  Τρόπος Αναθέρμανσης

Γιουβέτσι σε Πήλινο

350gr
12 τεμάχια

3,7 /kg

44,4

Αφαιρούμε την πλαστική συσκευασία, σκεπάζουμε με αλουμινόφυλλο και τοποθετούμε το φαγητό μαζί με τη συσκευασία: 1) στον αερόθερμο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 200°C για 30-35 λεπτά ή 2) στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 5-6 λεπτά, έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C.

Μουσακάς σε Πήλινο

350gr
12 τεμάχια

4,14 /kg

49,68

 Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 20-25' περίπου.

Παστίτσιο με Πέννες σε Πήλινο

350gr
12 τεμάχια

3,14 /kg

37,68

Αποψύχετε το προϊόν τοποθετώντας το στο ψυγείο για 10-12 ώρες και αναθερμαίνετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε το καπάκι, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C έως ότου η θερμοκρασία στο κέντρο του τροφίμου να φτάσει στους 75°C. Προτεινόμενος χρόνος 20-25' περίπου. 

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Tο προϊόν διατηρείται σε κατάψυξη θερμοκρασία -18°C, για 12 μήνες / -10°C, για 2 μήνες / 0-5°C, για 3 μέρες.
Δεν επιτρέπεται η επανακατάψυξη αποψυγμένου προϊόντος.